Сватбени тенденции 2019 (част 1)

Ако ви предстои сватба през 2019 година и не сте сигурни какво искате, то тази статия е точно за вас!

В началото на всяка година, най-добрите в света на сватбеното планира и организиране се събират, за да обсъдят какво ще бъде най-търсено при сватбите през текущата година.

Нека разгледаме най-доброто от най-добрите!

 

 

Поканите тази година ще бъдат на едно съвсем различно ниво. Ще има заигравка с хартията, 3D цветя, направени ръчно – листо по листо. През последните години, тенденциите ставаха все по-семпли и през 2019 година ще видим най-доброто от това.

С двете кралски сватби през 2018 виждаме как все повече двойки наблягат наекологични сватби. Все повече рециклирани материали се използват, антики като свещи, сезонни цветя, рециклирана хартия и др.

След години, в които на почест бяха розовото злато, мед, бронз и злато(жълто?), то тази година на преден план излиза среброто и хрома. Всичко ще бъде насочено към блясъка с отражения на елементите като мебели, приборите за хранене. Ще видим повече метал в стъкларията, чиниите, свещниците.

За никого не е изненада, че с обявяването на Живия Корал за цвят на годината, то през 2019 ще видим много по-цветни сватби, които ще бъдат вдъхновени от ботанически цветя и светли цветове, които заляха модните подиуми.

Ще видите комбинации от крайно мъжествени и женствени елементи. Бетонови стени и розови ленени драперии. Извити и удобни места за сядане, покрити от груби и тъмни платове. Закачливи, цветни тапети съчетани с тъмно рамки.

През 2018 видяхме матово черно да бъде използвано за повече драматичност. Черни дивани и светли полилеи, плочки за баня и черна екстериорна боя ще бъдат още по-предпочитани и през 2019.

Арт декора също прави своето голямо завръщане с употребата на розово, маслинено зелено и тъмно червено.

Зеленият дизайн е важен през 2019 година. Всичко се свежда до устойчиви и органични материали. Геометричните шарки – те винаги са със силно влияние тъй като се съчетават добре с традиционния и модерния стил.

Ако препознавате вашия стил с тазгодишните тенденции, то може да ни се доверите като ваш верен партньор да ги пресъздадем заедно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.tnwedding.net/wp-content/uploads/2019/05/Home_7_gal_img7.jpg); }