Интервю с една прекрасна наша булка

Интервю с една прекрасна наша булка

Лесно е да даваш съвети, но съвсем различно е да прочетеш за реалния опит на една булка, която получи мечтаната сватба с малко наша помощ.

Ние от TN Wedding решихме, че е крайно време да ви запознаем с прекрасните ни клиенти и партньори. Днес ви представяме Йоана, една булка, която макар и малко изнервена знаеше какво иска и го постигна.

Колко дълго ти отне да планираш сватбатата си ? Веднага след като се сгодихте ли започна планирането ?

– Трудно ми е да кажа точно колко тъй като както и да го погледнеш не прекарваш цялото време в приготовления. Предложиха ми брак през декември, сватбата ми беше септември следващата година. Започнах с приготовленията в средата на януари – беше важно да мина през най-важните неща като датата, ресторанта и съответно персонала(диджей, фотограф, видеоператор). След това имаше месеци, през които не правих нищо или чаках неща да пристигнат(като поканите). Така че бих казала, че е добре да се осигури дата, ресторант и персонал колкото може по-рано, за да имаш повече избор, тъй като дори една година по-рано да започнеш да търсиш, няма гаранция, че ще намериш тези, които искаш. Направил ли си това- другите неща можеш да ги свършиш бавно и на спокойствие.

Разкажи ни как протече предложението ?

– Всяка година ръководството от работата на мъжа ми организират коледно тържество за цялата им фирма в пловдивския клон и съответно не се позволяват външни хора.

Тъй като обаче аз преди работих там и Стефан(моята половинка) бе замислил нещо, ми осигури покана. Това не ми се стори странно, тъй като и друг път го е правил. Та събитието беше в W Garden в Пловдив и през по-голямата част от вечерта си протече както си му е реда – танцуване, пиене, разговори. 100 Кила беше гост и по едното време човека си прекъсна шоуто и покани моя мъж на сцената, тъй като имал да изнася реч. Стефан, типично в своя стил, започна да разправя смешки и да забавлява хората. През това време аз Live Stream-вах, разбира се, или поне до момента, в който каза “И благодарение на това срещнах най-невероятната жена на света. Още от първият момент знаех, че тази жена или ще я отрепя един ден или ще се оженя за нея.” В този момент честно казано ми падна пердето и някой ме дръпна и депозиционира на сцената, където Стефан, с помощта на 100кила, падна на коляно и ми предложи да стана негова жена. Познавайки мъжа си, винаги съм си представяла, че ще го направи пред много хора и все пак ме хвана неподготвена когато триста човека(повечето от които не познавах) ме гледаха в очакване. Сърцето ми не е било толкова силно никога и не смятам, че този момент ще го забравя някога.

Защо се довери на нас ( TN Wedding) да ти помогнем в планирането на големия ден ?

– Познавам и Неда и Тони лично и знам колко отдадени са, когато става въпрос за нещо, което наистина ги интересува. Докато ми помагаха се и убедих, че не е само въпрос на отдаденост, но и на знания, връзки и подготовка. Когато се чудех за нещо винаги бяха готови да ми дадат идеи без да натрапват техните, когато не знаех към кого да се обърна за нещо или дори какво да питам – буквално ми даваха листове с въпроси, които ще ми помогнат. Още имам документ със списък с фотографи включващ цените им, линк към сайта или фейсбук страница, телефони, имейл… наистина бяха незаменима помощ за организацията.

Коя беше най-трудната част от сватбената подготовка ?

– За мен може би най-трудното нещо беше балансирането на всички ангажименти в последния месец. Ако имаш късмет избираш дата за сватбата и ресторанта я има свободна. Капаро и си готов. Същото важи и за фотограф, видеооператор… В последните 1-2 месеца трябва да жонглираш с последни срещи с фотограф, водеооператор, срещи с флористи да уговорите цветята и кога ще се доставят, украса на ресторанта, ако има допълнителна, лист с гостите, хотелски стаи, подаръци за гостите и сто други малки неща, които като ти се струпат наведнъж като нищо можеш да си оскубеш косата.

Кое беше първото нещо, с което започна подготовката за сватбата ?

– Първото нещо според мен винаги трябва да е ресторанта. Ние започнахме да търсим ресторант почти 9 месеца по-рано и при повечето нашата дата не беше свободна.Накрая дори се наложи да я сменим. След това идва изборът на фотограф, видеопетор, диджей, осветление и всичко друго, което сте си намислили.

Ако погледнеш назад, би ли променила нещо ?

– За мен сватбата се получи прекрасна и не бих променила нищо в самото изживяване или специалния ден. Може би бих си разпределила по-правилно времето за приготовления, тъй като аз се отнасях често и оставях нещата за последния момент. Това съм сигурна, че е нещо с което TN Wedding може да помогне.

Какъв е твоят съвет към всички бъдещи булки ?

– Започнете от рано, за да ви е мирна главата. Осигурете най-важните за вас неща и не се страхувайте да поискате помощ, било то от приятели и семейство или най-вече от хора като TN Wedding, които имат опит в това. Ролята на булката по никакъв начин не трябва да бъде като на Пепеляшка – 101 задължения преди да дойде голямата вечер. Тъкмо обратното. Никой не иска след години като си спомня за този невероятен ден да му идват неприятни спомени от недоразумения, ядове и обърквации. Всички искаме да си спомняме усмивката на любимия човек, сълзите от радост на семейството и подкрепата на най-близките ни е мига, в който живота ни е поел по пътя на една прекрасно бъдеще.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.tnwedding.net/wp-content/uploads/2018/11/background_27.jpg); }