За нас Здравейте, ние сме TN Wedding

Здравейте, ние сме Тони и Неда, сватбени агент и парти организатори на красиви, вълнуващи и забавни семейни тържества. 

Чудесно е да те приветстваме на страницата на нашия  уебсайт. Развълнувани сме, че се спираш тук и се радваме, че имаме възможност да ти разкажем малко повече за нас и нашата сватбена агенция.

Ние сме част от този бизнес, защото обичаме да правим хората щастливи или искаме да сбъдваме мечти. Работата с бъдещи младоженци е и вълнуваща, и ни дава възможност да демонстрираме творческите си възможности и идеи.

През последните няколко години работим в сферата на информационните технологии и сме пряко свързани с нашите клиенти. Това ни научи на трудолюбие, честност и отговорност към хората, които са ни се доверили.

Завършили сме професионален курс за сватбени и парти организатори към Elite Wedding School. Едно от нещата, които научихме там е как да преговарям с останалите сватбени специалисти. Това е качество, което всеки сватбен агент трябва да притежава, особено когато иска да предостави най-добрите условия и оферти от други сватбени услуги на своите клиенти.”

Научихме се, че комуникацията е най-важна при създаването на един толкова специален и запомонящ се момент.

Фокусирани сме над това да предлагаме нещо различно, което ще направи вас по-специални и по-щастливи. Открояваме се от така познатото и се водим главно от западния сватбен стил и световните тенденции за текущия сезон.

Ако успяхме да ви заинтригуваме, то не се колебайте да се свържете с нас. Може да ни изпратите имейл като използвате бутона ”Свържете се”, като ни се обадите на посочения телефон или ни намерите в социалните мрежи 🙂

Очакваме ви.

If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day so I never have to live without you.

Ние разказваме вашата история

Свържете се с нас и ни споделете всичко, което желаете

Какво можем да направим за вас

Сватбено планиране 75%
Пълна сватбена организация 68%
Координиране в сватбения ден 85%
Консултации 55%
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#000000 !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.tnwedding.net/wp-content/uploads/2018/11/background_27.jpg); } #cata_custom_heading_f5vrxwb2t7 > h6, #cata_custom_heading_f5vrxwb2t7 > h6 a{} #cata_custom_heading_u2ion89t05 > h3, #cata_custom_heading_u2ion89t05 > h3 a{} #cata_custom_heading_j370pf2ctt > div, #cata_custom_heading_j370pf2ctt > div a{} #cata_button_5jozup7adq.cata-button{}#cata_button_5jozup7adq.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_5jozup7adq.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#e5999c}