Сватбеният маникюр през очите на специалиста

Сватбеният маникюр през очите на специалиста

Сватбеният маникюр е неизменна част от подготовката на една булка. Днес ще ви представим нашата прекрасна маникюристка Злати , която ще ви поговори за това как да имате страхотен маникюр и как да се грижите за него.

1. Правиш страхотни неща и всяка булка би се влюбила в твоята работа. Разкажи ни как започна всичко ?

Както всички знаем, хубавите неща се случват бързо и когато най-малко очакваме. Така се случи и с мен. Пиехме кафе с баща ми на терасата вкъщи и се заговорихме за идеи, мечти, бъдеще и какво бихме искали да направим, за да се чувстваме полезни на себе си, на другите и да съчетаем работата с удоволствието. И така той подхвърли идеята, да се занимавам с маникюр, защото от малка ме влече да се гримирам и разкрасявам и естествено да имам хубави нокти. И аз взех идеята на сериозно и реших да я реализирам и така четири години по-късно все още работя с желание и удоволствие както първия ден от както започнах тази професия.

2. Според теб как трябва да изглежда перфектният сватбен маникюр?

Перфектният маникюр започва с добре подбраната форма на ноктите, съобразена с желанието на булката и вече съчетан с аксесоар от визията, с роклята или с обувките. С нежна дантела, с цветя или брокат, а защо не и само изчистен класически френски или бяло,нюанс на бяло или телесен цвят.

3. А как не трябва ?

Не трябва да изглеждат като “израстъци” ( както ги наричам аз 😜) или да изглеждат все едно са залепени изкуствени нокти върху естествения нокът..Нали се сещате преди години как си купувахме изкуствени нокти от магазина за 1 лев и си ги лепяхме със секундно лепило и освен ноктите си залепяхме и пръстите. ( не че бяха лоши, но си личаха, че са изкуствени 😆).

4. Какво ще е модерно тази година ?

Тази година ще са нежните, пастелни цветове – бежово, лимоново жълто, мента, небесно светло синьо и лунният маникюр.

5. Кога трябва да се направи сватбеният маникюр ? Има ли нужда от пробен маникюр ?
Маникюрът е препоръчително да се направи 2-3 дена преди сватбения ден, но не по-рано, за да няма поражения по ноктите, а именно счупен нокът, паднало камъче или изтъркан брокат. Ако булката има къси и изгризани нокти по-скоро препоръчвам да се направи 1 маникюр 2-3 седмици по-рано, за да може да пораснат по-дълги и по-здрави нокти за сватбения ден. Естествено това е по нейно желание.

6. Как трябва бъдещата булка да поддържа ръцете си, за да изглежда перфектно на големия ден ?

С подхранващи и хидратиращи кремове и лосиони , но да се избягват по-агресивните маса и олиа като кокосово, бадемово масло/олио или зехтин.

7. Кажи ни какво ще посъветваш всички булки, на които им предстои сватба през 2019?

Бъдете сияни и неотразими не само на сватбения ден,а и в ежедневието си.

TAGS:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.tnwedding.net/wp-content/uploads/2018/11/background_27.jpg); }